Servering & bar

Välkommen till Örskärs fyr

Vandrarhem, stugor & servering

Servering & bar


Välkommen till vår servering!

 

 Välkommen till vår servering i den gamla fyrmästarbostaden vid fyrplatsen! Hos oss förbokar man alltid sin måltid!. Fina sommardagar blir det oftast fullbokat till lunch och middag så man bör ha lite framförhållning med sin bokning. 


v ( ev.18)19 -26 öppet på lördagar för lunch och middag


v 27-33 öppet tisdag-söndag för lunch

               öppet onsdag och lördag för middag.

               Måndagar stängt

V34-39 ( ev.40) Öppet lördagar för lunch och midddag


 

Vi har en liten, fast meny inriktad på fisk som vi serverar under sommarveckorna och på lördagar under vår och höst. Vi har fullständiga rättigheter. Till oss kommer du med vår passbåt på en dagstur, bor över på anläggningen eller med egen båt.                            Serveringen är stäng för säsongen.


                             Vi öppnar igen til våren 2020!

                                                             


Vandrarhemmet


De gamla fyrvaktarbostäderna är i dag vandrarhem med 18 bäddar. Här kan du rå om dig själv men du kan också beställa hel- eller halvpension (beroende på årstid).  Öppet från slutet av april till mitten av oktober.

Stuguthyrning


Unna dig en vecka på Örskär i sommar! Intill fyren hyr vi ut två stugor med milsvid havsutsikt. Stugorna är fullt utrustade för självhushåll. En enklare fiskestuga finns också att hyra inne på naturreservatet.

Besök Örskär över dagen


Örskär är ett av Uppsala läns bästa besöksmål. Vi kör dagliga båtturer till Örskär under sommaren. Sola, bada, besök fyrtornet och ät en bit mat i vår servering. Vackra strövområden i naturreservatet.

Copyright © 2015  All Rights Reserved