KONFERENS

En unik miljö för de viktiga besluten.

Välkommen att kontakta oss för konferens/ företagsarrangemang på Örskär. E-post: boka@orskarsfyr.se 

Konferens går att boka in söndagar-torsdagar under 2022 under perioden vecka 19-24 och vecka 33-38.  Passar din konferens bättre på en helg, kontakta oss gärna!

Det går att ha en dagskonferens eller boka med övernattning  Vi erbjuder helpension. Vår anläggning passar bra för mindre grupper som söker en avslappnad unik miljö med naturen och havet inpå knuten. Logi erbjuds i lägenheterna och i stugorna. Deltagarna placeras i rum om 2-4 personer. Enkelrum endast i mån av plats. På hela anläggningen finns totalt 10 rum så det är begränsningen om alla vill ha eget rum.


I den gamla fymästarbostaden, som i dag är restaurang, serverar vi frukost, lunch, fika och middag. Självklart serverar vi här en meny inriktad på fisk.  Restuaurangen har fullständiga rättigheter. Vi har inte någon traditionell konferenslokal så konfererar gör man i anläggningens restaurang eller utomhus. Matsalen passar bra för möten för ca 15-20 personer. Lokalen är då bara för er så ni kan jobba ostört men andra gäster har tillgång till resaurangen under lunch och middagstid.  

Enklare utrustning som blädderblock/whiteboard, och projektorduk mm finns att låna medtag egen projektor. Wi-Fi finns via 3/4G men det har sina begränsningar här ute i havsbandet.

 

På ön ligger fokus på naturen och som aktiviteter rekommenderar vi att man tar sig runt på de natur- och kulturstigar som sträcker sig över ön. Vi  erbjuder även en natur- och kulturguidning på fyrområdet med ett avslutande besök i fyren.

 

Konferens med övernattning och helpension

Kontakta oss för prisuppgifter och information


Så här kan en dag för en konferensgrupp se ut:

Dag 1, exempel

Kl 10.40* transport med båt från Örskärssund/Norra Gräsö. Vägfärjan går kl 10.00 från Öregrund.* Alternativ;  ankomst tidigare/ senare.

Kl 12.30  Lunch

Kl 15.00  Eftermiddagsfika

Kl 18.30  Natur och kulturguidning på fyrplatsen

Kl 19.00  Fyrmästarmiddag, 3 rätter

Dag 2

Kl ca 7.00  Frukost

Hemfärd efter frukost, alternativt:

Kl 12.00   Lunch

Kl ca 14-15.00   Hemfärd

 

Dagkonferens/ möte
Kontakta oss för prisuppgifter och information
Exempel:

Kl 8.40 transport med båt från Örskärssund/norra Gräsö.

Kl 9.30  Fika med smörgås

Kl 12.00 Lunch

kl 12.45  Tillval: Natur och kulturguidning med fyrbesök ca 30 min.

Kl 15.00  Eftermiddagsfika

kl 16-17 .00 Hemfärd

Välkommen med din förfrågan!


E-post: boka@orskarsfyr.se